Apád a hatbó

Budapest, VI. kerület. Ahogy én látom.

Már megint BKV

2012.08.02. 20:02 a fene tudja még

   Igazából nehéz egy netes kép alapján nyilatkozni, de ez tényleg durva :( Komolyan nem értem, hogy ebben a városban tök mindegy, hogy ki van "uralmon", mindig csak a látszatintézkedések mennek, főleg tömegközlekedés terén!
   Az összes kurva járat átnevezése (pl. a 4-es busz vagy 60 évig az volt, erre most 105-ös!), megállók, terek, utcák értelmetlen átnevezése, buszok buziszínűre való átfestése.

   Jut eszembe, tudja valaki, hogy miért volt rossz ember Szalmás Piroska? Mert itt a hatkerben most őt nevezték át, asszem Németh Lászlóra (akié amúgy minden tiszteletem).

3 komment

Címkék: hatker BKV

A bejegyzés trackback címe:

https://hatker.blog.hu/api/trackback/id/tr564692948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sKata 2012.08.10. 10:24:15

Én láttam a minap élőben egy ilyen borzalmat. Tényleg durva. A sötétkék sokkal elegánsabb. És hát abból van a legtöbb, tehát logikusan végig gondolva, az járt volna a legkisebb költséggel, ha a kevesebbet festik olyanra, mint amilyen a többség.
De ezt csak a józan paraszti ész mondatja velem....

Szerintem erről a témáról pedig ennyi bőven elég ahhoz, hogy több kérdés ne merüljön fel...:

"Szalmás Piroska, Fischer Antalné (Bp., 1898. aug. 7. – Bp., 1941. aug. 13.): kórusvezető, zeneszerző, pedagógus. A bp.-i Zeneművészeti Főisk.-n Székely Arnold, Kodály Zoltán, Weiner Leó és Thomán István tanítványa volt, zongoratanári oklevelet szerzett. 1928-ban kapcsolódott be a munkásmozgalomba, 1929-től az SZDP tagja lett. 1930-ban Népdalkórus néven szervezte meg a későbbi Szalmás-kórus néven ismertté vált ifjúmunkáskórust, amely a 30-as évek elején a KMP által irányított kultúrmunka egyik központja volt. A rendőrség felfigyelt tevékenységére, a kórust több ízben betiltották, ő maga rendőri megfigyelés alatt állt. Az énekkar műsorán munkásdalok, népdalok szerepeltek amelyeket az ő feldolgozásában adtak elő."

a fene tudja még · http://hatker.blog.hu 2012.08.11. 00:08:07

Itt nincs józan paraszti ész, Dávidka máshogy veszi ki a lóvét, ennyi.
Piroska meg tűnik annyira rossz arcnak, mégha kommunista is volt. Dehát malackának ( nem jut eszembe a polgármesternő neve, csak az arca) is ez volt a legfontosabb, amit intéznie kellett.
süti beállítások módosítása