Apád a hatbó

Budapest, VI. kerület. Ahogy én látom.

A menet

2012.01.21. 18:08 a fene tudja még

   "A" menet nemrég vonult el az Andrássy úton (na jó, közben megebédeltemvacsoráztam). Jó hangulatúnak tűnt és a helyi kisközért az Andrássyn is jó hangulatban volt, a megerősített személyzettel együtt (ami így 2 főre duzzadt), mivel jól fogyott a féldekás vodka. És igen, sokan voltak.

   Most eltekintve attól a ténytől, hogy a kormány mellett szinte csak Észak-Koreában és Kínában tüntetnek (kivezényelt droidok), a nemsokára megjelenő, az operaházi tüntetéshez hasonlítgató posztoknál érdemes lesz figyelembe venni, hogy ez a vonulás tele volt Mezőkövesd, Monor, Alcsútdoboz és egyéb táblákkal. Tehát a szervezők (és az esetleg mögöttük állók) nem kevés energiát fektettek a vidékiek felutaztatásába, míg az operaházi szinte kizárólag "pesti" tüntetés volt.

   Arra azért kíváncsi lennék, a felvonulók között mennyien voltak, akiknek pl. elvették a magánnyugdíj pénzét (ránézésre elég korosnak tűnt a menet), akik hónapok vagy évek óta nem találnak munkát, vagy netán csak nyögik a tartósan 300 feletti eurót vagy 250 feletti svájci frankot, stb.
Szerintem kevesen.

   De mindegy is, az idő viszonylag szép, felvonulni pedig jó.
Már csak az M1 hiányzott a kérdéssel: "És Ön Marika néni, mit a kíván a felvonulók kérték műsorba?"
 

Szólj hozzá!

Címkék: kormány andrássy út felvonulás hatker

A bejegyzés trackback címe:

https://hatker.blog.hu/api/trackback/id/tr313630988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása