Apád a hatbó

Budapest, VI. kerület. Ahogy én látom.

Hír(telen) ötlet

2011.09.30. 09:36 a fene tudja még

        Egy barátom említette, hogy hallottam-e arról, a kormány sétálóutcát csinálna az Andrássy útból? Mondtam neki, hogy nem és nem is hiszek benne. Ez maximum valami hasonló mediahack lehet, mint az egykulcsos adó, vagy az 1 millió új munkahely.
A két perces guglis keresés is csak olyan dolgokat hozott elő, mint a hétvégi autómentes Andrássy, ami persze nem lenne rossz, csak épp civil javaslat, tehát Magyarországon esélytelen.

        Aztán volt ma ez a hír (ami más nagyvárosokban nem hír), hogy a BKV elektromos buszokat tesztel, Margit-szigeti felhasználásra.

        Nakéremszépen! Elektromos busz a Margit-szigetre felesleges! Ott igazából bőven elég a gyalog vagy a bicaj.

        Viszont...össze lehetne vonni a két a hírt. Lehetne az Andrássy sétáló, a két szervizúton meg közlekedhetne elektromos busz az Oktogon és a Hősök tere között.
A jelenlegi úttestre el tudnék képzelni valamiféle exclusive üzletsort, mindkét oldalra néző bejáratokkal (ha ezt lerajzolná valaki, fizetnék is hálás lennék érte).

        Ami a "kocsi nélkül félkarú rabló vagyok" felhasználókat illeti: egyirányosítani lehetne a Király utcát az egyik irányba, a Szondi utcát a másik irányba (itt az egyik oldalon a parkolás megszüntetésével).

 

Tudom, bilibe lóg a kezem.
Nem is vagyok huszonéves vitéz(i) ember...
 

1 komment

Címkék: andrássy sétáló hatker

A bejegyzés trackback címe:

https://hatker.blog.hu/api/trackback/id/tr113266672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.10.03. 09:53:27

az egykulcsos adó nem volt médiahekk, de aki elhiszi, hogy az andrássy útból sétálóutcát akarnak csinálni, az meg is érdemli a sorsát
süti beállítások módosítása